Nyheter

  • Det är årsmöte i Skogssportens Gynnare den 24 mars 2024. Välkommen att vara med på distans eller fysiskt i OK Södertörns klubbstuga på Orienterarvägen 10 i Farsta. Anmäl dig via länken när du läser mera.

    Läs mer

  • Silverkotten 2022 och 20 000 kr går till Helsingborgs SOK. Årets ungdomsförening Svealand går till OK Tisaren och Östersunds OK är årets ungdomsförening i Norrland.

    Läs mer

  • 75 deltagare var anmälda till uppstarten av "Projekt Mark" som Stockholms Orienteringsförbund drog igång igår på Bosön. I stort sett alla distriktets klubbar, våra vänner inom nätverket Friluftsidrotterna, RF-SISU, SOFT samt representanter från Gotlands, Södermanlands, Upplands och Västmanlands OF var representerade! En fantastisk uppslutning när Joakim Ingelsson från SOFT inledningstalade och föreläste om Naturvårdsverkets nya "Vägledning för arrangemang i naturen".

    Läs mer

  • Nu är det dags för Årsmöte i Skogssportens Gynnare. Årsmötet hålls Söndag 20 mars 16.00-ca 17.30. Årsmötet sker digitalt via Teams. Man anmäler sig via länken i artikeln!

    Läs mer

  • Så kul att en av våra mest lovande orienterare också får representera Sverige i längdspåren!

    Läs mer

  • Gunnar Larsson, Sport Ident, tar emot Guldkotten vid Skånes Orienteringsförbunds konvent.

    Läs mer

  • På styrelsemötet den 5 nov utsågs årets sista stipendiater. Det blev en hel del. En av stipendiaterna är Isac von Krusenstierna. Isac har efter sitt VM-Guld i Sprint bl a följt upp med seger i Sprint-SM. Han har verkligen etablerat sig i världstoppen. I artikeln kan ni läsa om alla andra som tagit emot stipendier 2021. En av dem är Mia Eronn.

    Läs mer

  • Obs! Hög tid att söka höstens ledarstipendier, Silva JK och Utvecklingsstipendierna.  Du kan även nominera årets tränare! Det är den 25 oktober som ansökningarna ska vara inne. Du söker här!

    Läs mer

  • Nu är det dags för Årsmöte i Skogssportens Gynnare. Lite senare är vanligt. Skälet är som ni förstår den rådande situationen med pandemin. Årsmötet hålls Söndag 18 april 16.00-ca 17.30. Årsmötet sker digitalt via Teams. Man anmäler sig via länken i artikeln!

    Läs mer

  • Vi önskar alla våra medlemmar och alla som ger sitt stöd till orienteringssporten genom Skogssportens Gynnare en riktigt God Jul! 2020 har varit, inte bara för orienteringen, ett riktigt tufft år. De egenskaper som präglar många av oss som orienterar har kommit till sin rätt i fighten mot pandemin. Envishet, uthållighet och kloka vägval vinner i längden. Nu ser vi fram mot 2021.

    Läs mer