Kallelse till årsmöte 2021och årsmöteshandlingar

Kallelse till Årsmöte i Skogssportens Gynnare

Skogssportens Gynnares årsmöte 2021 äger rum söndag 18 april kl 16-17.30

Mötet sker digitalt med föranmälan, så att vi kan skicka ut en länk till mötet. Du kan även maila din anmälan till goran.hillgren@skogssportensgynnare.se. Vi vill ha din anmälan senast den 16 april.  Årsmöteshandlingar och föregående års protokoll hittar du på hemsidan under ”Om oss”

Sverige står inför en vår, som inledningsvis ser ut som för ett år sedan. Tyvärr!
När solen börjar värma och dagarna blir längre igen, tar vi fram våra ol-skor och kompass redo för tävlingsstart. Så brukar det vara, men det är inte som det brukar vara. Pandemin sätter sina spår. Vi kan läsa om hur vår idrott, orientering tar sig an dagens utmaningar.
Vi mår bra av fysisk aktivitet, intellektuella uppgifter och frisk luft. Det beskriver oss väl. Föreningar och ledare hittar nya, kreativa och förändrade aktiviteter. Grannklubbar hjälps åt. Uppfinningsrikedomen är stor. Vi får alla hjälpas åt att hålla i och hålla ut.
Skogssportens Gynnare har också fått hitta nya vägar. Kanske är årets digitala årsmöte en möjlighet att delta utan att resa långt.
Vårt syfte och ambition att stödja Svensk Orientering på förenings- och elitnivå, är än viktigare. Vi är tacksamma för medlemmarnas stöd. Pengar från medlemsavgifterna delas ut i form av olika stipendier. Vi hoppas på än fler medlemmar. Sprid gärna info och ställ frågan till grannen, kompisen!
En kallelse med inbetalningsuppgifter för Årsavgiften 2021 skickas ut per post. Tack för att Du fortsätter att vara medlem i Skogssportens Gynnare!
Vi önskar alla en bra vår! Ta tillvara på möjligheterna som ges. Ut i naturen och njut!
mvh Skogssportens Gynnare
via Kerstin Tjernlund, ordförande