Bli medlem

Välkommen att bli medlem -vi behöver ditt stöd!

Att glädjas åt egna utmaningar och framgångar i orienteringssporten är stort – men att bidra till andras glädje i skogarna är ännu större! Du som tycker att ditt liv är/blivit rikare genom skogssporten och som på ett meningsfullt sätt gärna vill ge något tillbaka – bli medlem! Genom ett medlemskap i Skogssportens Gynnare blir du indirekt delaktig i att skapa förutsättningar för nästa generation orienterare.

Ju fler medlemmar Skogssportens Gynnare har desto fler stipendier kan vi dela ut. Du är välkommen som medlem i Gynnarna.
Medlemsavgiften sätter Du in på bankgiro 578-1075.

Personlig medlem (alla åldrar) 250:-
Förening, förbund eller organisation 500:-

Bli medlem nu, klicka här!

 

Ge ett bidrag

Skogssportens Gynnare har sedan starten stöttat svensk orientering och svenska orienteringsungdomar och delat ut över 9 miljoner kronor. Pengar, främst medlemsavgifter, som kommer från orienterare som vill “ge tillbaka” till den idrott som gett dem själva utmaningar, upplevelser, gemenskap, glädje och inte minst möjligheten till ett livslångt aktivt idrottande i den bästa av miljöer – skogen!

Vår idrott bärs upp av frivilliga krafter och bygger på en hängiven skara idealister. Men det behövs också stöd och uppmuntran i form av pengar. Där kan Skogssportens Gynnare ställa upp med stipendier och belöningar genom ditt bidrag!

 Ge ett bidrag direkt