Nyheter

 • Nu är det dags för Årsmöte i Skogssportens Gynnare. Årsmötet hålls Söndag 20 mars 16.00-ca 17.30. Årsmötet sker digitalt via Teams. Man anmäler sig via länken i artikeln!

  Läs mer

 • Så kul att en av våra mest lovande orienterare också får representera Sverige i längdspåren!

  Läs mer

 • Gunnar Larsson, Sport Ident, tar emot Guldkotten vid Skånes Orienteringsförbunds konvent.

  Läs mer

 • På styrelsemötet den 5 nov utsågs årets sista stipendiater. Det blev en hel del. En av stipendiaterna är Isac von Krusenstierna. Isac har efter sitt VM-Guld i Sprint bl a följt upp med seger i Sprint-SM. Han har verkligen etablerat sig i världstoppen. I artikeln kan ni läsa om alla andra som tagit emot stipendier 2021. En av dem är Mia Eronn.

  Läs mer

 • Obs! Hög tid att söka höstens ledarstipendier, Silva JK och Utvecklingsstipendierna.  Du kan även nominera årets tränare! Det är den 25 oktober som ansökningarna ska vara inne. Du söker här!

  Läs mer

 • Nu är det dags för Årsmöte i Skogssportens Gynnare. Lite senare är vanligt. Skälet är som ni förstår den rådande situationen med pandemin. Årsmötet hålls Söndag 18 april 16.00-ca 17.30. Årsmötet sker digitalt via Teams. Man anmäler sig via länken i artikeln!

  Läs mer

 • Vi önskar alla våra medlemmar och alla som ger sitt stöd till orienteringssporten genom Skogssportens Gynnare en riktigt God Jul! 2020 har varit, inte bara för orienteringen, ett riktigt tufft år. De egenskaper som präglar många av oss som orienterar har kommit till sin rätt i fighten mot pandemin. Envishet, uthållighet och kloka vägval vinner i längden. Nu ser vi fram mot 2021.

  Läs mer

 • Årets (2020) mottagare har definitivt främjat svensk orientering genom att leda det framgångsrika svenska landslaget under flera år. Ett stort GRATTIS från alla i Skogssportens Gynnare och hela Orienteringssverige!

  Läs mer

 • Skogssportens Gynnarna har sedan 2016 delat ut Gröna Kotten. Stipendiet som är föreningens miljöstipendium kan delas ut tack vare samarbetet mellan Nordic Green Energy och Svenska Orienteringsförbundet. Gröna kotten 2020 delas för första gången ut till en enskild person.

  Läs mer

 • Höstens stipendiater är nu klara. Två utmärkelser hemlighåller vi dock några dagar till, Guldkotten och Gröna kotten. Vi planerar att tillsammans med Nordic Green Energy, som tillsammans med SOFT och Skogssportens Gynnare står bakom Gröna kotten, uppvakta årets mottagare personligen. Detsamma gäller vår hedersutmärkelse Guldkotten. Vi har i år också gjort en extra satsning på utvecklingsstipendiet eftersom den besvärliga situationen med Covid 19 medförde att Swedish League ställdes in. Det är ju den tävlingsserien som ligger till grund för juniorstipendiet. Sist men inte minst kan ni ta del av vilka som tagit emot stipendiet "Unga Ledare". Läs motiven och inspireras! 🙂

  Läs mer