Nyheter

 • Under gårdagens styrelsemöte beslutades att dela ut Silva JK:s Elitstipendium om 15 000 kr till vardera Karolin Ohlsson, Albin Ridefeldt och Emil Svensk. Skogssportens Gynnare kommer del ut ytterligare tre stipendier under hösten. Glöm inte att söka! Skogsportens Gynnares utmärkelser Guldkotten, Silverkotten och Gröna kotten tillkännages och delas ut på O-ringen i Örnsköldsvik.

  Läs mer

 • Hög tid att söka stipendier!

  Läs mer

 • Stipendiet, som man inte ansöker om, delas ut till de tre bästa i D/H18 och D/H20 efter totalresultaten i Swedish League. Gynnarnas juniorstipendium har tidigare gått under benämningar som Skogssport Cup och Silva Junior Cup. Stipendierna är på 8 000 kr, 4 000 kr och 2 000 kr – totalt 56 000 kronor. D18 stipendiaterna presenteras här på "löpet"!

  Läs mer

 • I samband med Skogssportens Gynnares Juniorcup och avslutningen i Härnösand delades stipendier på mellan 1 250 kr till 5 000 kr ut. På bilden Emelie Brundin, Mora som blev total segrare i D18. Per Nylander har varit på plats och ger en sammanfattning av finalen.

  Läs mer

 • Vi hälsar Anders Jönsson och Marita Skogum välkomna i styrelsen för Skogssportens Gynnare. Samtidigt vill vi tacka Marianne Söderberg och Kerstin Karlsson för det jobb de lagt ner för föreningen när de nu lämnar sina styrelseuppdrag. Styrelsen kommer avtacka Marianne och Kerstin vid nästa styrelsemöte den 15 juni. Gör vi en kort "koll i backspegeln" ser vi att vi delat ut över 300 tkr i stipendier under året, vilket känns bra.

  Läs mer

 • Gynnarnas årsmöte 2018 äger rum i Ansgarskyrkan, Lidingö, lördagen den 10 mars kl. 10.00. Välkommen!  

  Läs mer

 • Eldsjälar kallar vi dem som helt fångas upp i viljan till förändring och utveckling, och starka förebilder behövs för att visa vägen och bryta invanda mönster. Och Mångfaldsstipendiet 2017 tilldelas en person som med sitt engagemang gör skillnad; Gunilla Hogedal, Vänersborgs OK, får stipendiet på 15 000 kronor för det arbete och engagemang hon visat dels genom det integrationsprojekt som klubben startade i invandrartäta bostadsområden, och sedan i ett nytt projekt, att starta orienteringsverksamhet på ett asylboende.

  Läs mer

 • Nu är det avklarat! Årets stipendieutdelning under OL-galan i helgen. Ett av Gynnarnas 6 Silva JK-stipendier på 15 000 kr gick till VM-trean på långdistans William Lind

  Läs mer

 • Gynnarstipendier hösten 2017 Sök/nominera/föreslå stipendiater inom Orienteringsförbundets alla fyra grenar.

  Läs mer